A fellépés után kivételesen nem a színházban tusoltam le, hanem hazamentem és otthon szerettem volna egy nagy habos fürdőt venni, hogy a fáradt izmaimat is lelazíthassam a tánc után.

Gyerekkorom óta néptáncolok, de egyre nagyobb jelentősége van a regenerálódásban a kádfürdőknek. Gyerekként és kamaszként az előadások után nem fájt semmim, úgyanúgy rohangáltam még utána is, de már azért jól esik a víz ellazító hatása. Bár lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, mindenesetre, így vagy úgy, de akkor is jó – rosszat biztosat nem teszek vele.

Mivel vasárnapi matiné volt, így a boltok még bőven nyitva voltak, ezért hazafelé betértem venni egy relax fürdőbombát a kedvenc helyemre.

Már elterveztem az egész napot: hazaérek, fürdés a relax fürdőbombával aztán találkozom az egyik barátnőmmel és beülünk meginni valamit.

Tökéletes napnak ígérkezett, de a valóságba a vízcsap megnyitása rángatott vissza. Ott álltam a fürdőgolyót dobásra készen és nyitottam a csapot, de egy csepp víz sem folyt a kádba. Elzártam, majd újra megnyitottam. Gondoltam ez majd megoldja a problémámat. Sajnos továbbra sem indult el a víz.

Egyből írtam a barátnőmnek, hogy baj van, ami a találkozónkat is fenyegeti. Megnyugtatott, hogy nem lesz semmi gond, csak egy kicsit későbbre tegyük át a megbeszélt időpontot és küldött egy linket: vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles.

Rákattintottam és megnyílt az oldal, ami megmentette a fürdésemet és a délutáni találkozóm.

Leraktam a fürdőgolyót és egyből hívtam a barátnőm által ajánlott szerelőket.

Elmondtam, hogy nincs víz, megnyitottam a csapot, de nem folyt belőle semmi és gőzöm sincs miért, de ők is megnyugtattak, hogy legfeljebb 1 órán belül küldik a vízszerelőt és segítenek.

Életemben először nem éreztem magam zavarban a probléma leírásánál, mert elmondhattam a saját szavaimmal és nem volt semmiféle keresztkérdés, biztos sok hasonlóan laikus emberbe futottak már bele, mert egyből megértették a problémámat. De egyébként, ha valakinek nem égetően sürgős a problémája, vagy csak nem szeret telefonálni, akkor lehet tőlük visszahívást is kérni, csak meg kell adni a nevünket, elérhetőségünket és érdemes megírni azt is, hogy mivel kapcsolatos a probléma, így már felkészültebben tudnak visszahívni.

Amíg vártam a szerelőre, felhívtam a barátnőm, hogy honnan hallott a cégről. Mondta, hogy délutánra tartogatta a sztorit, de most, amíg várunk elmeséli: ő is őket hívta, amikor egyszer pont ugyanez volt a problémája, ráadásul az egy hajnali hazaérkezéskor történt. Még szerencse, hogy 0-24-es az ügyeletük, mert ünnepnap hajnal 4-kor nem igazán jó belegondolni, hogy az ember mit fog kezdeni víz nélkül pár napig… vagyis csak jó esetben pár napig, mert egyes szerelőknek több hét is mire kijönnek. De a fürdés csak egy dolog: főzni sem tudott volna, így oda lett volna az ünnepi menü.

Mire végére értünk a sztorinak már csöngetett a vízszerelő. Egyből nekiállt a szerelésnek, nem volt semmi hümmögés és időhúzás. A javítás közben sem volt olyan, hogy ilyen vagy olyan szerszám/alkatrész kellene még. Csodálkoztam is, hogy így is lehet.

A végén számlát kaptam az elvégzett javításról. Ez volt a második pont, ahol megdöbbentem. Nem kellett könyörögni érte, így csak a biztosítónak kell elküldenem, hogy jóváírják a szerelési költség egy részét.

És még egy döbbenet: garanciát is vállalnak a szerelésre.

Én eddig nem is sejtettem, hogy ezt így is lehet!

Örök hálával tartozom a vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles szakemberének, aki megmentette a vasárnapi fürdésem és találkozómat!