Az egyik barátnőm nagy fába vágta a fejszéjét: elhatározta, hogy céget fog alapítani. (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. – rögtön meg is leptem ezzel a linkkel, mert biztos voltam abban, hogy itt választ talál a kérdéseire és segítséget kap a cégalapításban.

És ez pontosan így is történt. A barátnőm már évek óta készít fülbevalókat. Apró kis fa korongokra fest népi motívumokat, kalocsai, matyó mintákat. Azt vallja, hogy fontos a hagyományaink megőrzése, de fontos az is, hogy milyen módon tesszük azt meg. Ma már nem bújunk népviseletbe, de attól még szerethetjük ezeket a díszes, hímzett ruhákat. A mintákat, színeket pedig akár már öltözetünkön, vagy akár az ékszereinken is megjeleníthetjük. Ezért kezdett ő hagyományos népi motívumokat varázsolni a fülbevalókra, medálokra.

Olyan nagy sikert aratott, hogy hamar eljött az igény: céget kellene alapítani. A topcegalapitas.eu oldalt felkeresve aztán nagyon sok kérdésére választ kapott és két nap alatt, bizony, ilyen rövid idő alatt már meg is lett a cége. Ami már árusítja is a csodaszép ékszereket.

(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. – az egész történet ezzel kezdődött, amikor is a barátnőm felkereste ezt az oldalt és minden oldalról tájékozódott. Hiszen nagyon sok döntést már a cég alapítása előtt meg kell hozni. Mérlegelni kell, hogy milyen bevételekkel és kiadásokkal lehet számolni, kik lesznek a vásárlók, mennyien lesznek, és egyáltalán, mi lesz a cég neve, ki lesz az ügyvezető és hol lesz a székhely.

A topcegalapitas.eu segítségével ezeken a kérdéseken gyorsan és egyszerűen túl tudott lendülni a barátnőm. Több cégalapítós csomag közül is lehet választani ezen az oldalon, ami a legjobb, hogy székhelyszolgáltatást is nyújtanak, ami igazán nagy segítség a vállalkozóknak. És mindez törvényes, biztonságos és nagyon sok időt spórol meg a vállalkozónak az, ha igénybe veszi.

A cégalapításnak vannak különböző feltételei, amelyeknek meg kell felelni, és ezt is innen tudta meg a barátnőm. Meg azt is, hogy milyen dolgokat kell már a cég alapítása előtt eldönteni, illetve, hogy utána mi a teendő. Például hogy bankszámlát kell nyitni és be kell jelentkezni a NAV-hoz és a kamarához.

(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN - ha székhelyet kér.

A cégalapítás egyébként egy egyórás folyamat volt,a cég bejegyzése pedig két nap alatt megtörtént. Így már minden adott volt ahhoz, hogy ne csak magának és a barátnőinek gyártsa az ékszereket, hanem törvényesen árusíthassa is. Nagyon szép webáruházat csinált, ami csak úgy vonzza azóta is a látogatókat. Én pedig mérhetetlenül büszke vagyok rá, hogy sikerült valóra váltania az álmát, vagy legalábbis elindulni az álmai felé.

Azt mondja, hogy egyáltalán nem bánta meg, hogy ilyen nagyot lépett. Hisz a világ is nagyot fordult vele, és a topcegalapitas.eu oldalán sok tanácsot olvasott, melyek mind megkönnyítették a cégalapítás folyamatát. Például azt hitte, hogy először céget kell alapítani és utána kell könyvelőt keresnie, de most már tudja, hogy ez fordítva jobb. Mert egy könyvelő is nagyon sok mindenben tud segíteni, hiszen szakember.

Mint ahogy a topcegalapitas.eu csapata is szakértőkből áll, akiktől minden kérdésére választ kapott.