Azt gondolom, kijelenthetem, hogy nagyon egészséges szemléletben nevelkedtem. És nagyon boldog vagyok, hogy a “hagyományosságra” való törekvést sikerült továbbvinnem magammal. Mindez nem csak abban nyilvánul meg, hogy szeretem a hagyományos közösségeket, mint amilyen a helyi közösségi házunkban működő néptánc körünk, és, hogy a konzervatívabb személet hatja át az életem szervezését (háztáji alapanyagokból főzés, néphagyományok ápolása stb). Hanem abban is, hogy nem élek nagy léptékű életet. Nem szeretek például távoli helyekre utazni, nem vetem magam alá a teljes digitalizációnak mindenben.

Be kell azonban valljam, vannak olyan dolgok, amikben ezt párszor már megbántam. Vaskalaposnak sem szabad lenni. Túl sok mindennel kapcsolatban jöttem rá, mennyire kár volt azt nem kipróbálni, nem adni neki egyetlen esélyt. Említhetném a kezdeti elzárkózásomat az okostelefonoktól, vagy a drágább sportfelszerelések vásárlását. Utóbbiakat is feleslegesnek gondoltam, mert bár szeretek sportolni, azt hittem, ahhoz nem kell kiadásokba vernem magam. De egy jó futócipő pont az egészségesemet kíméli. Rengeteg dolog mellett a legjobb példa mostanában egy egészen újszerű hatású arcszérum, az InstanTENSE Plus, amihez olyan gyorsan hozzászoktam, hogy ma már el sem megyek az alkalmazása nélkül itthonról hosszabb időre. Hogy mitől újszerű? Jobban hat, mint bármi más ezen a területen. Teljesen indokolatlanul gondoltam, hogy az öregedés annyira természetes, hogy felesleges küzdeni a hatásai ellen, úgysem fog működni. Most mégis azt mondom, a Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr mindenben megváltoztatta a napi közérzetemet, és segít úgy éreznem, hogy üdén fiatalos a megjelenésem, már nem csak az öltözködés terén.

Minden ilyesminek sokat várok a kipróbálásával, vagy ki sem próbálom. De néha feleslegesen húzom az időt. A Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr szérumot többen is használják a környezetemben szemráncok eltüntetésére, a táskásodás ellensúlyozására. Volt, aki azon tapasztalatait osztotta meg előzetesen velem, hogy “ezzel aztán nem kell várni az eredményre, rögtön és minden alkalommal működik”, volt, aki azzal győzködött, hogy “többet ér sokkal, mint a smink”, amit én szintén nem szoktam használni. De a legmeggyőzőbb az az érv volt, hogy ez nem visz fel “filmréteget” a bőrre, mint más termékek, ezért könnyebb megszokni.

Végül mindegyik dicséret igaznak és kicsit sem túlzónak bizonyult. Azért persze elolvastam, hogyan lehetséges, hogy miután tényleg pár percet szánok csak a felvitelre, mégis egész napra eltűnik a szem alatti “duzzanatom”, és a ráncaim is kisimulnak. Röviden a főbb összetevőkről: klinikailag tesztelt argirelox peptid, ami feltölti a ráncokat és feszesíti a bőrt. Egy Bioskinup Contour 3R nevű bőrfeszesítő anyag, ami csökkenti a szem alatti táskákat és puffadtságot. Ez egyébként természetes növényi kivonatokból áll. Eyeseryl peptid az ödémaképződés és rossz nyirokkeringés ellen. Nátrium hialuronát, a hialuronsav egy változata. És anyagásványok…

És még néhány érv a használat mellet: klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt, parabén-, illat- és színezék mentes, és nem tesztelték állatokon! Ez utóbbi különösen fontos nekem! Csak ilyen termékeket vagyok hajlandó megvásárolni. Az InstanTENSE Plusszal kapcsolatban könnyen elérhetők az ilyen információk, és ellenőrizhető az ilyesmi, tehát ez is hozzájárult, hogy meghozzam a döntés a kipróbálásáról, annak idején.

Szóval, ha engem így lenyűgözött, szerintem mást is le fog! Mert engem nehéz lenyűgözni, de ebbe a termékbe nem tudnék belekötni. Azután sem, amit átéltem vele (könnyű felvitel és tartós hatás), és azután sem, hogy mindennek utánaolvastam, olvashattam, aminek akartam. Alapos vagyok és körültekintő, de a “Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr”-ben nem találtam kivetnivalót, vagy bármit, ami miatt bizalmatlanná váltam volna. Néha megéri kísérletezni, mert nagyon sok kincset talál az ember!

Laumar InstanTENSE Plus - Percek alatt simább és feszesebb bőr