Nagy hagyománya van nálunk a grillezésnek. Ahogy az idő engedi, összegyűl az egész család és finomabbnál finomabb húsokat készítünk el a grillsütőn. Közben mindig jókat beszélgetünk, viccelődünk, jó érezzük magunkat.

A grillsütőnk PB gázpalackkal működik, aminek a beszerzése mindig igen problémás. A testvérem, Peti most már a sütögetés előtt fel szeretett volna készülni, hogy ne utolsó percen kapkodjunk. Utánanézett a gázpalack áraknak, valamint keresett egy megbízható helyet, ahonnan beszerezhetjük a PB gázpalackokat.

gázpalack ár

Peti azonban ennyivel be is fejezte a dolgokat, közölte velem, hogy ő már megtalálta a megfelelő céget, de a palackokat én kell, hogy beszerezzem. Megkért, hogy menjek fel a gazpalackfutar.com weboldalra és rendeljem meg a sütögetéshez szükséges palackot, még időben.

Jobban örültem volna, ha a testvérem mindent elintéz, ha már úgyis nekikezdett, tehát ha megrendeli a gázpalackokat is. De persze jól ismerem, nincs mit várni tőle, szokása az ilyesmi. Felmentem az említett internetes oldalra, ahol nagyon kedvező ajánlatokkal találkoztam.

Ugyanakkora PB gázpalackot kell rendelni, mint amekkora az itthoni palack, tehát 11,5 kg-os gázpalackot kell vásárolnom. Ennek a méretű palacknak a kiszállított bruttó ára Budapesten 6.000 forint. Tehát ez a cég házhoz szállítja a gázpalackot, nem kell azzal az időt töltenem, hogy megkeresem a boltot, csak otthon kell várakoznom, hogy meghozzák a gázpalackot. A gázpalack ár egyáltalán nem magas, nagyon olcsón beszerezhető.

Ajánlom nektek is, hogy a gázpalackfutár szolgáltatását válaszátok, hiszen nagyban megkönnyíti a családi sütkérezésekre való felkészülést. Én biztos, hogy innen fogom megrendelni a palackokat.