Jómagam általános iskolás éveim alatt ismerkedtem meg a tradicionális magyar néptánc alapjaival. A néptánc évekig fontos részét képezte az életemnek. Az idő előrehaladtával számos barátság szövődött a táncostársakkal, fellépésről fellépésre járva ismertük meg egymást és népszerűsítettük a magyar hagyományokat. Életem ezen szakasza az általános iskolát követően egy csapásra véget ért. Közel 20 év elteltével, egy vállalkozói esten találkoztam két korábbi táncostársammal, Tamással és Annával. Tőlük hallottam először, hogy már Pest megyében is vannak olyan települések, ahol nincs iparűzési adó.

Újlengyel székhelyszolgáltatás

Hosszúra nyúló beszélgetésünkben elmesélték, milyen kiváló lehetőségek nyílnak Újlengyel cseppet sem távoli településén. Az iparűzési adó hiánya fontos szempont, viszont számomra nem a legfontosabb. Én egy olyan székhelyszolgáltatót keresek, aki modern és megbízható. Tamás megadta telefonos elérhetőségüket és pontos címüket. Miután felcsigázottan hazaértem az estről, kíváncsian kerestem rá a weben, újlengyel székhelyszolgáltatás.

További érdekes információk

A honlap hosszan sorolja azokat a szolgáltatásokat amelyekkel megkönnyíthetik a vállalkozók életét, elképesztő mennyi terhet képesek levenni az ember válláról. Az oldal pontos elérhetősége: https://szekhelyszolgaltatas24.hu/

A postai ügyek intézésétől, egészen azok elektronikus iktatásáig. Az adminisztráció átalakításától, egészen az ügymenetek leegyszerűsítéséig.

újlengyel székhelyszolgáltatás

A hatósági ellenőrzések esetére az újlengyeli székhelyen fenntartanak egy tárgyalót, ezzel helyszínt biztosítanak a tárgyaláshoz. Gondoskodnak a cégnév cégtáblára történő kihelyezéséről. (Ennek jelentősége sokkal fontosabb, mint azt korábban gondoltam volna.) Mindez elérhető és korrekt áron. Minden információ egy helyen: https://szekhelyszolgaltatas24.hu/

Minden vállalkozó érdeklődését felkelti, ha ilyen ajánlatról hall. Ezzel természetesen én sem voltam másként. Hálás vagyok Annának és Tamásnak, amiért ajánlották ezt a kiváló lehetőséget.