A párom szülei mindketten nagyon szeretik a népzenét, néptáncot, népi kultúrát. Mindketten néprajzot tanultak az egyetemen, ott ismerkedtek össze tulajdonképpen. Az édesapja néptáncoktató lett végül, az édesanyja is sokáig azt csinálta, mostanában azonban elkezdett mindenféle népviseleti ruhákat varrni. Születésnapja alkalmából elhatároztuk, hogy átalakítjuk a garázst a műhelyének, másra egyébként sem nem nagyon használják, egy ideje szertárként üzemel.

Némi keresgélés után találtunk a neten egy oldalt: SALGÓ POLC | RackingLog polcrendszer, ez állt a fejlécen. Ez pont az is volt, amit kerestünk. Ezen az oldalon tájékozódtunk, és végül úgy döntöttük, hogy velük vesszük fel a kapcsolatot.

A SALGÓ POLC | RackingLog polcrendszer fülön tudtunk utána olvasni az információknak, ami érdekelt, és úgy tűnt, hogy mind a salgó polc, mind pedig a Rackinglog megfelel az elvárásainknak, tehát ugyanezen az oldalon (SALGÓ POLC | RackingLog polcrendszer), lentebb görgetve felvettük velük a kapcsolatot, hogy árajánlatot kérjünk tőlük.

Ki is jött egy kollégájuk a helyszínre, hogy felmérje a pontos igényeink és a helyiséget, ahová meg kell tervezni a polcrendszert. Ez viszony picit már neccesebb volt, hiszen el kellett távolítani otthonról az anyukát, hiszen meglepetésként akartuk neki ajándékba. Szóval úgy intéztük, hogy én fogadtam az úriembert, a párom pedig elvitte az anyukáját ebédelni.

Az árajánlatuk persze teljesen rendben volt, a mindenféle időpontokkal nagyon rugalmasak voltak, szóval pont időben lettünk készek a szülinapra és a nagy leleplezésre. A párom anyukája rendkívül örült, azóta főállásban foglalkozik a varrással és imádja.