A népi kultúra egy olyan dolog, amit az értelmiségi társadalom sokszor mélységesen lenéz. Ebből én sem voltam kivétel nagyon sokáig. Néha eszembe jut, hogy középiskolában mennyit próbált minket győzködni az énektanárunk arról, hogy a népdalokban benne van az egész magyarság lelke. Mivel a dalok olyan egyszerűek voltak és látszólag puritán témákról szóltak, nem igazán tudtak megérinteni.

Aztán teltek az évek és szokásom lett, hogy miközben sétálok és senki nincs a közelben, elkezdek énekelni. Amikor szomorú voltam, sokszor, saját döbbenetemre, elkezdtem egy népdalt dúdolni. Elsőre furcsa volt, mivel a lázadó múltammal ez egyáltalán nem volt összeegyeztethető. Aztán, mint annyi minden másnál, itt is elengedtem a magam elé támasztott elvárásokat és hagytam, hogy érzelmeket váltson ki belőlem az, amit éneklek. Itt fordult meg bennem az egész és azóta is nagyon szívesen éneklek népdalokat.

Egyébként a szakmunkát sem gondoltam valami komolyan vehető dolognak. Persze, mikor nem volt víz a lakásomban, ez az egész teljesen átértékelődött és ha nem lett volna a vizszereles.net oldala, akkor még mindig palackból fürdenénk. Mikor előállt a probléma, nem igazán tudtam, hogy mit tehetnék és a gimnazista meg egyetemi taníttatásom nem segített semmit. Helyette a barátnőmnek szerencsére volt lélekjelenléte és azonnal megnézte az interneten, hogy kik tudnának segíteni gyorsan. Így találtunk rá a vizszereles.net oldalára.

Innentől átvettem az irányítást, mert a netes oldalakhoz már én értek jobban. Mikor beléptünk a vizszereles.net netes felületére, rögtön elfogott valami jóleső megnyugvás. Nem gondoltam volna, hogy az oldal ennyire bíztatóan fog kinézni. Látszott, hogy a vizszereles.net oldalán profik dolgoznak, akik beleadnak mindent abba, hogy biztosítsanak minket a szolgáltatásuk minősége felől. Ezt tükrözte a kialakítás is, mivel nagyon hamar át lehetett látni, hogy melyik menü hova visz minket. Vegyük példának azt, hogy mikor belépünk, rögtön az elérhetőségüket látjuk először. Így a visszatérő ügyfelek rögtön meg is tudják csörgetni őket.

Persze nekem azért ennél több információra volt szükségem, úgyhogy elkezdtem lefelé tekerni az oldalon. Egyébként szerintem ez is egy zseniális megoldás volt. Nem kellett komplikált menüket böngésznem, elég volt ezt az egyszerű mozdulatot ismételgetnem és mindent megtudhattam róluk. Amit pedig olvastam, maximális elégedettséggel töltött el.

Mivel nem volt víz a házban, ezért a sebesség nagyon fontos volt. Vannak olyan cégek, ahol hónapokkal később kap csak az ember időpontot. A vizszereles.net oldalán azonban erről szó sem volt. A tájékoztatóban tett ígéret szerint, akár 1 órán belül is ki tudnak érkezni hozzánk, ami őszintén, egy fantasztikus dolog. Egyáltalán nem számítottam arra, hogy ilyen gyorsak lennének, de ettől már felcsillant egy reménysugár.

Az volt még nagyon fontos számomra, hogy legyen elegendő tapasztalatuk a szakmában. A vízszerelés nem egy olyan dolog, amit egyszerűen csak tanulni lehet. Tapasztalni kell és alkalmazkodni a rengeteg váratlan helyzethez, ami szerelés közben előjöhet. A vizszereles.net azonban természetesen rendelkezett ezzel a tapasztalattal, úgyhogy teljes bizalommal fordulhattam hozzájuk.

Az ügyintézés további része sem hagyott semmiféle kívánni valót maga után. A telefonban kedvesek és segítőkészek voltak, a kiszállás pedig valóban az ígéretek szerinti gyorsasággal zajlott. A problémát nagyon hamar felfedezték, tájékoztattak minden költségről és meg is javították. Bárcsak minden ilyen könnyedén menne az életben, mint a szerelés a vizszereles.net segítségével.