Fél évvel ezelőtt összeálltunk néhány barátommal, és alapítottunk egy együttest. Valószínűleg most mindenkinek a pop vagy a rock ugrik be elsőre, de mi nem ezen műfajokat képviseljük. Mi népzenéket dolgozunk fel kicsit modernebb verzióra átalakítva. Mindannyiunk számára fontos a népi hagyomány, büszkék vagyunk az örökségeinkre. Sokan azt gondolják, hogy ezzel megrongáljuk a kultúrát, de én pont az ellenkezőjéről győződtem meg. A művészetünkön keresztül képesek vagyunk felhívni a fiatalabb generáció figyelmét is a népi zene szépségére.

Ennek köszönhetően egyre több helyre hívnak fellépni, ami azt is jelenti, hogy egyre többet kell kocsikáznunk. Egyelőre abban állapodtunk meg, hogy nem igénylünk sofőrszolgálatot, saját magunk vezetünk. A rövidebb utaknál nem volt probléma, már a kocsiban ülve elkezdtünk ráhangolódni a fellépésre. A hosszabb utak viszont határozottabban fárasztóak, és erre szerettünk volna megoldásokat találni.

Ilyen volt többek között az autós könyöklő beszerzése. Az autofelszerelesek.hu oldaláról vásároltuk meg a mára már nélkülözhetetlen tartozékát a turnés kocsikánknak. Nem gondoltam volna, hogy ekkora mértékben képes növelni a komfortérzetet. Ahogyan az oldalon olvastuk, a kényelem teret enged a magasabb fokú koncentrációnak, ami elengedhetetlen a balesetmentes közlekedés érdekében.

A webshopon autó típusok szerint könnyen lehet válogatni. Ez senkinek sem stresszes, hiszen az összes autóhoz megtalálható a kompatibilis könyöklő. A magasságuk állítható, így könnyen testreszabhatók bárki számára. További igényeket kiegészítve kapható műanyag, műbőr és bőr bevonatos termék egyaránt, szóval senkinek sem kell messzebbre mennie, aki az autofelszerelesek.hu-n landol.

Az autó márkájának és típusának kiválasztása után az oldal egyből listázta a választható termékeket. Előfordulhat, hogy még így sem eléggé szűkül le a kör, vagy egyszerűen csak gyorsabban szeretnénk a tökéletes darabot kiválasztani. Ekkor áll rendelkezésre a szűrő, mellyel maximálisan specifikusan állíthatjuk be a kritériumainkat. Talán, ami sokaknak a legfontosabb, ár alapján egyszerűen, egy csúszka segítségével húzhatunk határokat. Lehet keresni márka, szín, anyag és állíthatóság alapján, ez is preferencián múlik. Nagyon elégedett voltam ezzel a funkcióval, hiszen volt egy elképzelésünk az autós könyöklőről, hogy mindenkinek megfeleljen, aki éppen a volán mögé ül.

Vannak darabok, melyek raktáron vannak, de előfordulhat, hogy valami éppen nincsen. Mind a kettőt kijelzik az oldalon. Ha éppen nincs az áhított termék készleten, egyszerűen fel lehet venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. 20 éves tapasztalatuk alapján mindenben készségesen szolgálatra állnak. Az árucikkeknél kattintással több információt kapunk. Kínálatukban lehetőség van egyéb részletekkel ellátott könyöklőket is választani, például tárolórekeszes gyártmányokat, amikben kényelmesen elférnek a legfontosabb holmik, és a pohártató, ami szintén több esetben jól jöhet, ha hosszabb úton vagyunk.

A raktáron lévő termékek esetében rendkívül gyors a kiszállítás, a lehető leggyorsabban eljuttatják a futár számára. Az üzletben személyes átvétel is lehetséges azok számára, akik ezt az utat preferálják. Azt is érdemes külön kiemelnem, hogy az összes árunál meg lehet osztani a vásárlói véleményt, ami manapság már indokolt a bizalmasabb vásárlás érdekében. A legmenőbb funkció pedig az összehasonlítás. A kiválasztott termékek legfontosabb tulajdonságait összeszedi, és egymás mellett feltüntetve átláthatóbbá és könnyebbé teszi a választást. Ilyet szerintem nem sok webáruházban láttam még, így ezért is egy nagy piros pontot adnék nekik.

Az autós könyöklő behelyezése pofon egyszerű volt a két ülés közé. Nem lóg ki a sorból az autó belsejét tekintve, tökéletesen egybeolvad a belső tér harmóniájával. Mióta használatba vettük, egyikőnk sem panaszkodik többé váll és felkar fájdalmakra, így mindenki sokkal jobban élvezi a hosszú utakat is, nem kell többé kő-papír-ollózni a vezetői posztért.

autós könyöklő

Őszintén, egyikőnk sem gondolta volna, hogy ekkora változást hoz a vezetési élményben. Természetesen ehhez hozzáad a termék magas minősége és az extra tároló funkció is. Ajánlom mindenkinek, aki sok időt tölt az utakon, hogy keresse fel az autofelszerelesek.hu autós könyöklő termékeit, mert érezhetően nagyobb a kényelem és hatékonyabb a koncentráció vezetéskor. Találkozunk a fellépésen!