Gyermekkoromban néptáncolni jártam, annyira szerettem, maga a mozgás élményét, és azt, hogy egy szuper közösséghez is tudtam tartozni. Fellépésekre jártunk és azzal, hogy mi megtanultuk a táncokat, egy kis történelmet is magunkévá tettünk, valamint egyfajta hagyományőrzőkké váltunk. Szórakozás és a kikapcsolódás is volt egyben a néptánc számomra. Annyira az életem része volt, hogy nem is tudtam volna elképzelni máshogyan az életem, aztán mégis úgy hozta a sors és a munkám, hogy nem tudtam tovább már próbákra és fellépésekre járni. Nagy szívfájdalommal kellett otthagynom a csapatot, de az élmények, és a néptánc lépések még mind mind bennem élnek, de az élet másfele sodort. A sodródásról jut eszembe, új feladatot kaptam a munkahelyemen, mely elől nem táncolhattam el, sajnos vagy nem sajnos, de meg kellett csinálnom , meg kellett felelnem és jól teljesítenem a feladatban.

A főnökeim kérése az volt, hogy tárhely levelezés tekintetében keressek egy céget, amely minden háttér teendőket elvégez, felügyel, és a szolgáltatása által zökkenőmentesen működik a tárhely levelezésünk.

Jó kis feladat, nem mondom, hogy nagyon testhezálló számomra, de ebben is meg kell találni a legjobbat, és a fejlődési lehetőséget, tehát a nyakamba vettem az internetet és keresni kezdtem. Olyan szolgáltatót kerestem, ahol a tárhelyhez sok mail címet lehet csatolni, így a cégem jelenlegi és a jövőbeni dolgozóinak levelezése megoldódik. Nem volt nehéz találnom egy olyan profi céget, akik ezzel foglalkoznak, vagy csak éppen ebben szerencsém volt, és ráéreztem, hogy melyik cégre kell kattintani.

Szuper profik, olyan ajánlatokkal, hogy nem is gondoltam volna, hogy megtalálnom ilyen gyorsan azt a maximálisan magas szolgáltatási szintet képviselő céget, akik jó áron, zökkenőmentesen biztosítják a cégem számára a tárhely levelezést. Gyorsan pörgetni is kezdtem, hogy milyen ajánlati csomagokkal készülnek az érdeklődők számára, hiszen ebből könnyebb választani, itt összehasonlításokat tudtam végezni, hogy egy adott csomagba beletartozó kritériumok hogyan alakulnak nőnek az egyre bővülő csomagokban.

Talán ezen csomagok segítségével a legkönnyebb felmérni, hogy a cégemnek mire is van szüksége, ha pedig nem tudnám eldönteni magamtól, akkor a cég készül az érdeklődői számára olyan kis segítségekkel, mint hogy jellemzi a csomagjai tartalmát, aszerint, hogy mekkora cégeknek ajánlják, még a cégek tevékenységi körére is kitér, ezért lehetetlen volt az, hogy rosszat válasszak a cégem számára. Nagyon jól meggondoltam és átgondoltam, hogy melyik csomagot válasszam amiben a tárhely levelezés is megtalálható. Már az is egy biztosíték volt számomra, hogy a cég kifejezetten jelzi a megrendeléskor, hogy van 5 nap ingyen használati idő, amely letelte után ingyenesen visszamondható a szerződést, hogy ha esetleg valami probléma lenne a szolgáltatásukkal.

De én ezt képtelenségnek gondoltam már akkor is, hogy valami baj, vagy nem megfelelő szolgáltatásnyújtás lenne, de a cég magabiztosságára után ez a felajánlásuk. Hiszen valószínűleg ők is tudják, hogy semmilyen probléma nem lesz és egyik megrendelőjük sem fog a szerződéstől elállni. Tehát megrendeltem, és az 5 nap próbaidő, várakozási idő után is ugyan olyan biztosra vettem a céget, és az általuk nyújtott szolgáltatást, mint a megrendelés napján. Természetesen nem volt fennakadás, ezért a szerződés megkötésre került, és azóta is nagy megelégedéssel használjuk a cég által nyújtott szolgáltatások mindegyikét. Örülök, hogy minden ilyen gyorsan és könnyedén sikerült.