Az a szeretett és sokak által vágyott “régies” hangulat… Ami felidézi eleink világát.

Mi szeretjük itthon, az életterünkben a népies és régies hatású dolgok jelenlétét! Ez az, ami megnyugtat minket, és most, amikor érkezik a második porontyunk, örülünk, hogy olyan környezetben nő majd fel ő is, ami által lesz egy pozitív kötődése az eleink idejéből származó hangulat- és formavilághoz. Számukra az ilyesmi mindig melegséget áraszt magából!

Apropó, melegség, pont a futesrendszerek.hu nevű oldalt szeretném nektek bemutatni, mert velük újíttattuk fel a házunk egy részét, ráadásul úgy, hogy az nem vesztette el emiatt megjelenésében a régies stílusát.

Mint a nevük is mutatja, fűtéssel kapcsolatos dolgokkal foglalkoznak. Az elektromos fűtésvariációk palettájáról szinte mindennel, és ha rájuk kattintotok, látni fogjátok, hogy az bizony nem kevés dolog. És nagyon profik. Mi több, jól elegyítik a termékeik a modern működést és a megfelelő hangulat otthonunkba varázsolásának képességét.

A kollégáik úgy tudtak nekünk padlófűtést szerelni, hogy fel sem kellett szedni a korábbi padlóréteget. Hanem afölé tudtak helyezni egy új réteget, és most egy olyan technológia biztosítja itt a meleget télen, amit nem csak beszerelni volt könnyű, hanem működtetni is az. Valamint, ha egyszer majd efölött is eljár az idő, cserélni is könnyű lesz így.

Padlófűtésből is léteznek tehát elektromossággal üzemelő fajták, amiknek tényleg igen könnyű az elhelyezése, és nem határozzák meg az egyszerű jellegük miatt a beltér kialakítását. Szinte észrevehetetlenek. Van azonban más tippem is tőlük, a futesrendszerek.hu oldalról ilyen tekintetben: elektromos kandalló!

Na ez az, az elektromos kandalló, ami legalább elhinteti képes a megjelenésével, hogy a régi idők szokása hogyan vezetett el a jelenkorba. Termosztáttal, korszerű módon is szabályozható, de kivételesen jól illik a sajátos nappalinkhoz. Melyről már többször írtam, hogy hagyományos atmoszférát idéz.

Egyébként ezek már tényleg olyan dolgok, amik a legkorszerűbb elemekkel operálnak, és így azt is elmondhatom, egyszerre van “okos otthonunk” és szép! “Okos otthon” – ez most népszerű kifejezés, de mit értek ezalatt? Az elektromos kandalló előre is programozható, például. Olykor, mire hazaérünk, máris meleget csinál nekünk, és nem kell átélnünk azt az átmeneti szakaszt, amikor megérkezés után még időbe telik, mire minden komfortossá válik. Imádunk mindent, amit ettől a kereskedőtől szereztünk be!

A futesrendszerek.hu-n tényleg megtaláltok mindent, nem csak az ilyen, elvontabb és nagyon haladó dolgokat persze.

Elektromos kazánok, elektromos vízmelegítők, elektromos bojlerek. Minden ilyesmiben is utaznak, tehát nehogy azt higgyétek, hogy az ő szolgáltatásaik csak a lakberendezők kedvencei! Mindent alaposan elolvashattok az említettekről, hogy ne maradjon kérdés. Van még a bojler, és az azonnali vízmelegítő mellett egy köztes megoldást jelentő, tárolós rendszerű vízmelegítőjük is, ami épp most tetszett meg nekem nagyon. Mert már csak náluk tájékozódom, hisz ha még a leírtaknál is konkrétabb kérdésem lenne, vagy a saját otthonunkra kihegyezett specifikációk érdekelnének, velük könnyű felvenni a kapcsolatot. És nem csak azért, mert már megvannak az elérhetőségeik! (A példám pedig arra is szolgált, hogy mutassa: általuk mindenféle ilyen jellegű “találmány” elérhető) Nyugodtan bízzátok rájuk az említett területeken a lakásotok, vagy házatok megújítását. Nem fogjátok megbánni, ha hallgattok rám!