A magyar népi kultúrában fontos szerepe volt a gyógynövényeknek, a természetes és hagyományos gyógyításnak, immunerősítésnek. Ezek közül sokat ma is használnak, illetve mai gyógyszerek, étrend-kiegészítők alapjává váltak.

Voltak azonban olyanok is, amelyek ugyan hatékonyak voltak, de én nem szívesen alkalmaznám őket. Ibolyából hörgőhurut ellen készítettek teát, de ez nagyobb mennyiségben hánytató hatású lehetett. Kevésbé hatékony népi gyógymódokról is olvashatunk, például meglepő volt számomra, amikor azt hallottam, hogy régen őrölt csípős paprikát kevertek a pálinkába kolera ellen.

Szerencsére manapság már nem kell bizarr módszerekhez folyamodnunk, ha meg szeretnénk őrizni az egészségünket. Számunkra könnyen elérhetőek a legkülönfélébb étrend-kiegészítők, amelyek, egészséges életmód mellett, segítenek elkerülni, hogy lebetegedjünk, főként az őszi, téli hónapokban.

Lehetőségünk van egy gombnyomással immunerősítő termékeket vásárolni, ahogy erre az egészségemért aggódó nagymamám is emlékeztetett, amikor elküldte nekem a következőt: Vásárolj kényelmesen Megfázás, légutak, immunerősítés termékeket.

A Biocity online áruházában az immunerősítő és étrend-kiegészítők nagy választékából lehet válogatni, legyen szó kapszulákról, szirupokról, teákról vagy szopogatós cukorkáról. Manapság nem kell különböző növények virágából, gyökeréből saját magunknak teát készítenünk, egyszerűen meg tudjuk rendelni a készterméket, amelyet házhoz is szállítanak.

Az egyszerű hozzáférés mellett az is lényeges szempont a Biocity esetében, hogy bio termékeket árusítanak. Ezek vegyi anyagok felhasználása nélkül készülnek, ezáltal egészségesebbek és a környezetkímélőbbek is, mint a nem bio termékek. Illetve a bio termékek jóval több vitamint és tápanyagot tartalmaznak, mint a nagyüzemben előállított termékek.

A hidegebb hónapokban nélkülözhetetlen a D- és C-vitamin szedése az egészségünk megőrzése érdekében, illetve a ginzengről sem szabad megfeledkeznünk, amely az immunerősítő hatása mellett gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is bír. Ezeket mind megtaláljuk a Biocity online áruházban, kapszula, por és cseppek formájában is.

A Biocity kínálatában sok más bio terméket is találunk, reform élelmiszereket, sokféle étrend-kiegészítőt és kozmetikumokat is. Egy helyről meg lehet rendelni a gluténmentes lisztet, cukormentes lekvárt, babaváró étrend-kiegészítőt és a hajregeneráló argánolajat is. Mindezt meg tudjuk vásárolni úgy, hogy fel sem kell kelnünk a kanapénkról. Ha mégis személyesen szeretnénk vásárolni, erre is lehetőségünk van, ha ellátogatunk a Biocity szegedi üzletébe.

Ha tehetjük, ne csak a saját, de családtagjaink egészségének megőrzéséről is gondoskodjunk. Hívjuk fel családtagjaink figyelmét az immunerősítés fontosságára, ami az őszi, téli hónapokban még lényegesebb. Az őszi hónapok beköszöntével nagyobb figyelmet kell fordítanunk az egészségünkre, fontos, hogy sok vitamint és ásványi anyagot fogyasszunk, eleget mozogjunk és kipihenjük magunkat. Ezek nélkülözhetetlenek az egészségünk megőrzéséhez, az őszi fáradtság leküzdéséhez. Az immunerősítő étrend-kiegészítők pedig nagy segítséget jelentenek ebben.

Ezért ajánljuk családtagjainknak, többek között a C- és D- vitamin, a ginzeng, a grapefruitmag tartalmú termékek fogyasztását. A gyerekekről sem szabad megfeledkeznünk, nekik immunerősítő gumicukrot tudunk rendelni a Biocity online áruházából.

Még soha nem volt ilyen egyszerű hozzájutni az immunerősítő étrend-kiegészítőkhöz, mint manapság, és mindenképpen élnünk kell ezzel a lehetőséggel. Tehát: Vásárolj kényelmesen Megfázás, légutak, immunerősítés termékeket a biocity.hu oldaláról!

Vásárolj kényelmesen Megfázás, légutak, immunerősítés termékeket