Mostanában kevés ember hallgat népzenét. Kiskoromban jártam nép táncolni és akkoriban én nagyon kedveltem ezeket a zenéket. Viszont ahogy egyre inkább távolodtam ettől a világtól úgy a népzene szeretete is kezdett megszűnni. Pedig régen ezeket a zenéket hallgatták és mindenki csak ezeket énekelgette.

A mai zenék nagyon változatosak és mindenki megtudja találni azt a műfajt, ami számára a legkellemesebb és ami éppen illik a hangulatához. Amikor autóval közlekedek rendszerint zenét szoktam hallgatni, hiszen kikapcsol és még jókedvet is csal az arcomra. Viszont a múlt héten valami gond adódott az autómmal. Nem akart úgy engedelmeskedni, ahogy azt megszoktam tőle.

Ekkor elkezdtem autószerelők után kutatni, hiszen nekem még nem volt egy jól bevált műhely, ahová vihettem volna az autót. Így találtam rá az internet segítségével a MetaAutoszerviz csapatára.

MetaAutoszerviz

Amikor megláttam a honlapjukat egyből megtetszettek. Nagyon igényes, szép és információkkal teli az oldaluk. Ez nekem pont kapóra jött, hiszen minden fontos és hasznos információt egyből megtaláltam, amire szükségem volt.

Minden szolgáltatásukról részletes tájékoztatást adnak, így megtudhatjuk azt, hogy mi okozhatja a problémát, milyen jelei lehetnek, ha egy adott problémáról beszélünk, hogyan lehet helyrehozni és mi ennek a menete. Mivel én nem igazán vagyok jártas az autók terén, így minden, amit az oldalon találtam nagyon hasznos volt számomra.

Minden úgy van megfogalmazva, hogy érthető legyen az olyan emberek számára is, mint én. A közérthető fogalmazásnak köszönhetően máris többet tudtam meg az autókról, mint eddigi életem során.

A Méta autószerviz blog cikkeket is írnak, természetesen autó a cikkek témája. Ha érdekelnek az ilyen fajta cikkek, hírek, aktualitások, akkor mindenképp érdemes olvasgatni őket.

Ez az autószerviz márkafüggetlen, így legyen akármilyen márkájú is az autód, a Méta autószervizben szívesen foglalkoznak vele. És nem csak személygépjárműveket javítanak. Kistehergépjárművek szerelését is vállalják. Így, ha esetleg van egy ilyen járműved és gond adódik vele, azt is bátran viheted hozzájuk.

A MetaAutoszerviz több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik, így már rendelkeznek olyan gyakorlattal, aminek köszönhetően minőségi munkát tudnak végezni. És nem csak minőségi munkát végeznek, de megbízhatóak, pontosan dolgoznak és modern technológiákkal.

Minden autószervizelést egy alapos állapotfelmérés előz meg, ahol alaposan megvizsgálják az autót, és minden felfedezett problémáról tájékoztatnak. Ennek köszönhetően akár egy alkalommal az egész autó újjászülethet, és garantáltan nem kell majd egy jó darabig újra szerelőhöz vinni. Főleg azért sem, mert a MetaAutoszerviznél garanciát vállalnak az elvégzett munkájukra. Így, ha gond is adódna később, térítésmentesen helyrehozzák.

Hol találhatóak meg?

Budapesten a 19. kerületben van a telephelyük, így, ha időpontot foglalsz hozzájuk ide kell majd vinned az autódat.

Időpontot a szokásos módon, tehát telefonon is lehet kérni, illetve a honlapon keresztül is lehet időpontot foglalni. Én az utóbbi módszert használtam. Nagyon jó tud lenni ez a fajta időpont foglalás, hiszen egyből láttam a szabad időpontokat és sikerült olyat is találnom, ami megfelelő számomra.

Ha Te is szívesen járnál egy olyan autószerelőhöz, aki megbízható, minőségi munkát ad ki a kezei közül és előre tudod, hogy mennyibe fog kerülni a munkája, akkor a Méta autószervizzel érdemes tenni egy próbát. Hiszen tudod, még garanciát is vállalnak a munkájukra, így veszítenivalód szinte nincs is.