A lányom nagyon szépen énekel. Az iskolában a népzenét oktatják neki, így azokkal szokott fellépni. Szombaton is volt egy előadás, amiben ő is énekelt. Én vittem el. Amikor megálltunk a parkolóban és kiszálltunk az autóból, nagyon elszégyelltem magam. Gyönyörű, tiszta autók sorakoztak, egyedül a mi gépjárművűnk lógott ki a sorból. Nagyjából másfél hete voltak esőzések, de mi még mindig nem mostuk le a kocsit.

Amikor hazaértünk az előadásról egyből elpanaszoltam ezt a férjemnek, aki azzal az ötlettel állt elő, hogy vásároljunk kerámia bevonatot az autóra. Rengeteget dolgozunk, a szabadidőnket pedig a gyerekeinkre és egymásra szeretnénk szánni, nincs időnk órákat törölgetni egy kocsit, autómosó pedig nincs a közelben.

A kerámia bevonat vásárlását minél egyszerűbben szerettem volna megoldani, így az interneten kezdtem keresgélni egy weboldal után, ahonnan meg lehet rendelni a terméket. Sokat nézelődtem, míg végül az oljaswebshop.hu internetes oldal mellett döntöttem, ahol természetesen kerámia bevonat autóra is van. A legszimpatikusabb termék számomra a Sonax ProfiLine Kerámia Bevonat CC36 szett volt.

kerámia bevonat autóra

Az internetes oldalról megtudtam, hogy a Sonax kerámia bevonat autóra üveg keménységű hosszú távú védelmet biztosít. Az UV sugárzással és a vegyi anyagokkal, valamint az agresszív környezeti hatásokkal szemben kiemelkedő védelmet nyújt. Többek között a közúti só, a kátrány, az utcai és az ipari szennyeződések okozta szennyeződésektől is megvédi a gépjárműveket. A felület szuper hidrofób védelmet kap, valamint szennyeződés taszító hatással rendelkezik, így az autóhoz kevesebb karbantartási idő szükséges. Mindemellett hihetetlen mély fényt kölcsönöz az autónak, lenyűgöző szín intenzitással. Megfelelő karbantartás mellett a CC36 akár 36 hónapig is védelmet nyújt.

Sajnos a kerámia bevonat elég drága, ugyanis 28.260 forintba kerül, de úgy gondolom, hogy egyszer kipróbálhatjuk. Szerencsére legalább a kiszállítás ingyenes.