Általános iskolás korom óta imádok táncolni. Először balettozni tanultam, de a rossz társaság miatt hamar abbahagytam, és néhány évig szüneteltettem is a táncolást. Itthon persze magamban eltáncikáltam, de nem akartam tánciskolába járni, amit a szüleim tiszteletben tartottak. Aztán, ahogy nagyobb lettem, bekerültem egy nagyon jó közösségbe, ahol a társaság többsége néptáncolt. Engem is hívtak egy idő után, mivel tudták, hogy szeretek táncolni. A kedves embereknek hála, akik azóta szerves részei az életemnek, beiratkoztam a néptáncos csoportba.

tradicionális thai masszázs árak

Évek teltek el, még mindig járok táncolni, és nagyon élvezem. Az idei év azonban kicsit megviselt pszichikailag és fizikailag egyaránt. Sajnos olyan munkát sikerült elvállalnom, ahol napi szinten emelgetnem kell kisebb csomagokat, mellette pedig egy nagy ünnepi fellépésre is készültünk a néptáncos csapattal. A táncpartnerem javasolta, hogy a fellépés után menjek egy thai masszázsra, sokat fog segíteni. Sokszor ő is igénybe vesz egy masszőrt, ha nem bírja a stresszes hétköznapokat.

Amint fellélegeztem a fellépés után már rá is kerestem a tradicionális thai masszázs árakra, hiszen kíváncsi voltam, mennyibe is kerül. A munkámmal nem sok pénzt keresek, de muszáj kiegészítenem a szüleimtől kapott zsebpénzt. A tradicionális thai masszázs árak először nem voltak meggyőzőek, de a haverom rábeszélt, így nehezen, de rávettem magam, hogy jobban belemélyedjek a témába. Elkezdtem olvasgatni a karmathaimasszazs.hu oldalon. Megtudtam, hogy ez egy speciális masszázs, amely kifejezetten arra való, hogy felfrissítse a testet és az elmét. A thai masszázsnak köze van többek között a jógához is, ami azért tetszik, mert mindig is ki akartam próbálni a jógát, de eddig még nem sikerült.

Nem vártam sokat, még a végén meggondolom magam az ára miatt, ezért az oldalon foglaltam is magamnak időpontot másnap délelőttre. A tradicionális thai masszázs árak egyébként a következő képpen alakulnak: 30 perces masszázs közel hétezer forint, 60 perc közel kilencezer, 90 perces szolgáltatás pedig közel tizenháromezer forintba kerül, de van lehetőség bérletet is venni. Következő nap kellemes meglepetés fogadott, mivel nem néztem meg hogy néz ki ez a szalon, de belépve a helyszínre lenyűgözött a látvány, ami elém tárult. Igazi thai hangulat, igazi thai berendezés, igényes, de nem túl sok.

A thai masszázst végző hölgy kedvesen fogadott és bekísért a terembe, ahol végig masszírozta a testemet. A masszázs végén egy gyógyteát is készített nekem, amit meg is ittam, hiszen jól esett. A szalonból kilépve úgy éreztem magam, mintha megújultam volna. Legszívesebben mindenkinek ajánlanám a szalont, ami ráadásul Budapest belvárosában két helyszínen is megtalálható. Jó az infrastruktúra, szép és igényes maga a szalon, kedvesek az ott dolgozók, sok jó vélemény van róluk és nem utolsó sorban a masszázs is nagyon kellemes volt.

Napok teltek el a masszázs óta és sokkal kellemesebben érzem magam. Hiába hezitáltam eleinte az ára miatt, abszolút nem kellett volna, ugyanis olyan magas minőségű kezelésben volt részem, melyért ez az összeg semmiség. Össze sem hasonlítható egy átlagos masszázzsal.
Azóta eldöntöttem, hogy otthagyom az állásomat, mert ez így nem megy tovább. A néptáncot pedig semmiért nem adnám, szóval ideje álláshirdetéseket nézni.