A nagymamám már kiskoromban befogott maga mellé, amikor a konyhában sütött, főzött. A sütögetés szeretete később is megmaradt, így elhatároztam, hogy pékséget fogok nyitni. Volt egy vastag kötetnyi receptem, ami régi családi örökségnek számított. A helyszín megtalálása viszonylag könnyen ment, illetve a szükséges engedélyek beszerzésével sem volt gond. Azonban mindenképpen minőségi helyről akartam beszerezni a konyhai gépeket, hogy sokáig ne legyen rá gondom. Szerencsémre nem kellett túl sokáig keresgélni, hogy megtaláljam a megfelelő webáruházat.

Mindenekelőtt dagasztógépet akartam találni. Felhívtam hát a régi mentoromat, hogy tanácsot kérjek tőle ez ügyben. Azt mondta, hogy van egy nagyszerű webshop, amit nagyon tud ajánlani nekem. Ez pedig az rdealer.hu volt, ahol is a Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer résznél ott voltak a dagasztógépek. A Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer aloldalon nemcsak egyféle dagasztógépet találtam, így egy kicsit el kellett gondolkodnom rajta, hogy pontosan milyet is szeretnék. Amíg ezen tépelődtem, addig körülnéztem a többi aloldalon is.

Süssünk kenyeret!

Körülnéztem a sütők és a mosogatógépek között is, mert arra gondoltam, hogy jól fog az is jönni. Közben megnéztem, hogy mit is lehet tudni az rdealer.hu-ról. Mint kiderült ez egy több mint 20 éve működő családi vállalkozás, akik vendéglátóipari- és cukrászgépekkel foglalkoznak. Főleg olasz márkájú gépeket forgalmaznak, és van egy bemutatótermük is, ahol meg lehet tekinteni berendezéseket. Azt rögtön láttam, hogy a Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer aloldal csak a kezdet. Az rdealer.hu választéka egészen elképesztő. Konkrétan miután az első néhány oldalt átfutottam már láttam, hogy itt nagyjából mindent meg tudok venni, amire csak szükség lesz a pékségemhez.

Tehát a Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer aloldalon nagy nehezen sikerült kiválasztanom a megfelelő dagasztógépet. Majd a felhasználóbarát kereső- és szűrőrendszer segítségével megkerestem minden szükséges felszerelést és leadtam a rendelést. Ahogy az oldalon jelezték, nem sokkal később telefonon egyeztettük a szállítás részleteit. Ezután felhívtam az üzlettársamat, hogy beszámoljak neki a fejleményekről. Elújságoltam neki, hogy az rdealer.hu webáruházban, nagyjából mindent megtaláltam, ami a pékségünkhöz kell. Azt mondta, hogy ennek nagyon örül, mert más webáruházak, ahol nézelődött nagyon nem voltak számára szimpatikusak.

Az rdealer.hu termékeivel lett tökéletes a pékségünk

A megrendelt termékek a megbeszélt időpontban megérkeztek. Kicsit tartottam tőle, hogy mi lesz, hogyha megsérül valamelyik gép szállítás közben. Szerencsére azonban semmi ilyesmi nem történt, az rdealer.hu-ról vásárolt berendezések tökéletes állapotban érkeztek meg. Felhívtam a mentoromat, hogy még egyszer megköszönjem neki a nagyszerű tippet az rdealer-rel. Elmeséltem neki, hogy a dagasztógépet alig tudtam kiválasztani a Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer aloldalról, mert akkora választék volt. Nagyon tetszett a honlap, könnyedén ki lehetett igazodni rajta és a rendelés is zökkenőmentes volt.

Mivel a konyhai gépek beszerzése ilyen gördülékenyen lezajlott, így a gyorsan befejeztük a munkálatokat a pékség előkészítésével kapcsolatban. De az rdealer-nek hála nagyszerű minőségű gépekkel vártuk, hogy mindenki ehessen a hagyományos receptúra alapján készült kenyereinkből.