A hagyományőrzés nagyon fontos számomra. Életünk során igyekszem mindent a hagyományokat követve csinálni. Azokat a recepteket használom, amiket még a nagymamám írt le, hosszú szoknyában járok, mint édesanyám, és hagyományos pelenkát adok a gyerekeimre, ahogy rám is azt adtak anno.

Azonban megtanultam, hogy a hagyományos pelenka jó dolog, de van, amikor jobb, ha inkább eldobható van nálunk. Mert egyszerűen vannak olyan helyzetek, amikor nincs lehetőség pelust mosni, a koszosat meg például nem szívesen raknánk be a kézitáskánkba vagy hasonló helyekre.

Egyszer hagyományőrző táncházba mentem a gyerekekkel, és nagyon rossz volt, amikor hamarabb haza kellett mennünk, mivel rájöttem, hogy a textilpelust nem lehet a művház mosdójában lecserélni. Akkor mondta egy barátnőm, hogy alapvetően ő is hagyományos pelenkát használ, de ilyen esetekre mindig van nála egy-két csomag eldobható is.

Tulajdonképpen egyetlen dolgot nem szeretek hagyományosan csinálni: ez pedig a nagybevásárlás, ugyanis vidéken élünk és itt ez bizony nem egyszerű. Ha például elfelejtettem pelenkát vagy nedves törlőkendőt venni, azt nem pótolhatom a falusi kisboltba, úgyhogy autózhatok vissza a városba.

Ezért voltam nagyon hálás, amikor a már említett barátnőm ajánlott egy weboldalt, amivel ő könnyűszerrel el tudja intézni az ilyesmit. Ráadásul akár egy hónapra elegendő pelenkát és nedves törlőkendőt is be tud szerezni.

Hatalmas segítség a kisgyermekes anyukáknak

A barátnőm tippje a LordShop webáruháza volt, ami egy higiéniai és tisztasági termékeket, valamint kisbabás háztartásokban szükséges dolgokat, illetve alapvető egészségmegőrzéshez szükséges cuccokat (pl. C vitamint tartalmazó étrendkiegészítőket) forgalmaz.

A barátnőm azért ajánlotta, mert az oldal nagyon kedvező csomagajánlatokkal segít abban, hogy könnyebb legyen nagy tételben vásárolni az olyan dolgokat, mint a pelenka vagy a nedves törlőkendő.

A bolt kínálatában többféle csomagot találhatunk, amik valóra vált álmok, főleg a vidéken élő kismamáknak, akiknek nincs kéznél drogéria.

A “Nedves törlőkendő szettek” fülre kattintva (ahogy ez várható), törlőkendő csomagokból álló pakkokat vehetünk. A LordShop-nak hála lehetőségünk van egyszerre akár 120 darab nedves törlőkendőt tartalmazó csomagot venni, ráadásul mindezt nagyon kedvező áron. Ezt a lehetőséget mindenképp megjegyeztem magamnak, mert bár hagyományos pelenkát használok, a törlőkendő azért fogyó eszköz.

Akik szeretnek nagyobb csomagban eldobható pelenkát vásárolni, azoknak is nagyon ajánlott az oldal felkeresése. Ugyanis a “Gyermek pelenka szettek” lehetőségre kattintva különböző pelus csomagokból választhat a babája életkora alapján. Akár 360 darab pelust is vehetünk egyszerre, ami megváltás annak, aki ilyet használ textil helyett.

LordShop

Sőt, ez még nem minden!

A LordShop kínálatából akár egy teljes hónapra elegendő pelenkát és nedves törlőkendőt tartalmazó csomagokat is vásárolhatsz.

Ráadásul az összeállítások árai – ahhoz képest, hogy mekkora segítséget jelentenek – hihetetlenül kedvezőek.

Itt mindent megkapsz, amire csak szükséged lehet

A LordShop tehát a legtöbbet a babatermékek terén nyújtja (eddigi tapasztalataim alapján ilyen jó ajánlatok máshol nem igazán vannak).

Azonban az oldalon nézelődve hamar rájöttem, hogy itt aztán tényleg mindent megkaphatunk, ami ahhoz kell, hogy tisztán tudjuk tartani otthonunkat és a benne élőket.

Vásárolhatunk tusfürdőket és különböző fürdetőkrémeket a család minden tagjának, és természetesen kézmosó szappant is vehetünk. (Sőt fürdősót is, ha épp kényeztetésre vágyunk).

Beszerezhetünk olyan dolgokat, mint az általános és sepciálisabb tisztítószerek (pl. ablakmosó), mosószerek és légfrissítők. Így könnyen fenntarthatjuk lakóhelyünk tisztaságát.

Hozzájuthatunk férfi- és női kozmetikai termékekhez, valamint szájápoláshoz szükséges termékekhez a fogkeféről a szájvízig.

Illetve természetesen vehetünk borotválkozáshoz szükséges termékeket, és felnőtt egészségügyi cuccokat is.

A LordShop-nál tehát tényleg MINDENT megkaphatunk, aminek a fürdőszobaszekrényben lennie kell!

Az immunrendszer támogatása és bibik ápolása

Ahogy korábban írtam, az oldalon kaphatunk egészségmegőrzéssel és a kisbabás házakban gyakori bibik ápolásával kapcsolatos dolgokat is.

A kínálatban találhatunk különböző méretű (néhány esetben mintás) ragtapaszokat, illetve sebkötözéshez szükséges dolgokat, mint az a ragtapasz, ami olyan hengeren van, mint a cellux.

Emellett pedig vásárolhatunk vitaminokat is, melyek fontosak immunrendszerünk készenlétben tartásához. Ilyen készítményeket is találunk a család minden tagja számára, illetve nekünk anyukáknak egy-két extra is van. Vehetünk ugyanis terhesség/szoptatás alatt szükséges termékeket is.

Nem kell aggódni, hogy vidékre nem szállítanak!

A LordShop esetében azért sem kell aggódnod, hogy vidéken élsz és oda nem szállítanak. Ugyanis úgynevezett túrajárataik segítségével szinte elképzelhetetlen, hogy egy olyan átvételi pont se legyen, ami nem felel meg neked.

A túrajáratokkal történő szállítást a cég a saját futáraival végzi. Ebben a lehetőségben egyedül az lehet a kellemetlen, ha nem felel meg neked az a nap, amikor a környékeden járnak. Cserébe viszont az áraik nagyon kedvezőek, és akár össze is beszélhetnek az egy környéken élők, hogy valaki átveszi a rendeléseket a túrajárattól.

Azonban ez sem kizáró ok arra, hogy rendelj, ugyanis természetesen “hagyományos” csomagküldést is kérhetsz, melyet a GLS segítségével intéznek. Ennek az ára pedig – bár egy kicsit magasabb, mint a túrajáratos szállításé – szintén elég kedvező.

Összegezve tehát a LordShop egy remek lehetőség ha kismama vagy, még akkor is, ha alapvetően textil pelenkát használsz, hiszen eldobhatóra mindig szükség lehet!