Mivel a férjemmel mindketten néptáncosok vagyunk, értelemszerűen a népzene az életünknek fontos részét képezi. A táncnak köszönhetően jöttünk is össze, ugyanis egy koreográfiában együtt táncoltunk, és úgy tűnik, egy életen át egymás táncos párjai maradtunk. Gyakran járunk táncházakba, ahol mindig nagyon jó a hangulat. Ezek tulajdonképpen nép diszkók. Ezen a megnevezésen mindig jót mosolygunk a férjemmel. Az egyik ilyen táncházban volt egy szelfi gép, ami először szokatlan látványnak tűnt, de később, mikor mindenki nagyon jól szórakozott a képek készítése közben, teljesen magától értetődőnek tűnt, hogy annak ott a helye a táncparkett mellett. Kérdeztem is a táncház szervezőjét, hogy honnan jött neki ez a kreatív ötlet. Mondta, hogy nemrég volt egy esküvőn, és ott látta a selfiegep.hu egyik ilyen fotógépét, és nagyon megtetszett neki. Rögtön látta benne a potenciált a táncházakra vetítve is. Beírta a keresőbe, hogy fotófal esküvőre, mert jobb ötlete nem volt, de szerencsére rátalált a keresett weboldalra, a selfiegep.hu – ra.

Innen tudta meg a szervező úr, hogy úgy működik ez a gép, hogy van ebben a boxban egy tükörreflexes fotógép és egy azonnali képnyomtató is. Így lehet az, hogy a fotók elkészülte után pár másodperccel a vendégek már a kezükben is tarthatják ezt az örök emléket. Éppen ezért választják sokan esküvőkre is a selfie gépet, hiszen amióta hazánkban is elterjedt a vendégek részére történő ajándékozás, egyre népszerűbb lett, hogy élményt, illetve emléket adjon az ifjú pár ajándékba a selfie gép által készített képek formájában. Én magam is nagyon ötletesnek találtam ezt a koncepciót.

Ráadásul nagyon könnyen kezelhető ez a gép, írják a selfiegep.hu oldalán. Ezt a saját bőrömön is megtapasztaltam a táncházban, semmi kérdés nem merült fel bennem a használatát illetően, pedig nem vagyok egy műszaki zseni. Ha nekem nem okoz gondot, akkor másnak sem fog. Feltűnt, hogy egy úr végig ott állt a gép közelében, és ha valakinek valami nem sikerült, akkor ő ott is termett, és a segítségére sietett. Mint megtudtam, ő a selfiegep.hu egyik munkatársa volt. Ugyanis, ha bérlünk egy ilyen gépet, akkor a cég egyik munkatársa a rendezvény egész ideje alatt ott lesz, hogy ha valami gond van, közbe tudjon avatkozni, meg tudja javítani a gépet. Így amiatt sem kell aggódni, hogy a vendégek esetlen elrontanak valamit, mi meg fizethetünk jó sok pénzt. Már a rendezvény kezdete előtt egy órával a helyszínre jönnek felállítani a fotósarkot, hogy mire kezdődik például esetünkben a táncház, minden készen legyen, és egy megörökítendő pillanatot se szalasszunk el.

Ez a szolgáltatás nem csak a gépből áll, hanem a selfiegep.hu biztosít néhány vicces kiegészítőt is a képekhez, illetve személyre szabottan lehet kérni keretet, feliratot a fotókra vagy hátteret. Ez is nagyon tetszett nekem, a táncházban készült képeken például ott volt egy nagyon híres táncosnak a mondása és a táncház dátuma is. Így, ha az ember később nézi vissza a képeket, ha másról nem, erről biztosan be fog ugrani, mikor és hol is készültek. Mindezek alapján én biztos a selfiegep.hu szolgáltatásait venném igénybe, ha keresnék mondjuk fotófal esküvőre opciót. Az biztos, hogy egy örök emlék, szerintem egy vicces képre az ember sokkal tovább emlékezni fog, mint mondjuk egy sokadik kulcstartóra.

fotófal esküvőre