A lakásomban a kedvenc helyiségem a fürdőszoba. Rendkívül sok pénzt öltem bele, hogy minden téren megfeleljen az igényeimnek. A felújítási munkálatok nagyjából két hete értek véget, azóta csak az apróbb kellékek beszerzésén jár az agyam, szeretném, ha végre teljesen kész lenne.

A csempe gyönyörű hófehér színű, míg a fal babakék. Az összhatás egyszerűen csodálatos. A WC, a fürdőkád, a polcok, a szekrények és a tükör, mind nagyon stílusosak, modernek, elegánsak. Minden épp olyan, mint amire vágytam. Maradéktalanul elégedett vagyok az átalakítási munkálatokkal, illetve a berendezéssel is.

A fürdőszoba azért olyan fontos számomra, mert a legjobban a fürdőzés közben tudok ellazulni. A hosszú, meleg fürdők megnyugtatnak, míg a gyors reggeli zuhanyok feldobnak. Zuhanyzás közben mindig jókat énekelek, a népzene a kedvencem.

A ma reggeli zuhanyzás, azonban nem dobott fel, ugyanis amikor kiszálltam a zuhanyzóból, megcsúsztam és egy hatalmasat estem. A lábamat nagyon megütöttem, néhány perc múlva erős lila foltok jelentek meg rajta. Ekkor ébredtem rá, hogy a fürdőszoba szőnyeget kifelejtettem. De persze nem gondolkodtam sokat rajta, egyből eldöntöttem, hogy vásárolok néhányat.

fürdőszoba szőnyeg

A fürdőszoba szőnyeg kiválasztásánál is a tökéletességre szerettem volna törekedni, tehát nem akartam elkapkodni a döntést. Az interneten próbáltam hasznos tippeket keresni, a szőnyeg kiválasztásához. Szerencsére hamar rátaláltam a furdoszobaotletek.hu internetes oldalra, ahol egy külön cikkben részletezik a fürdőszoba szőnyeg fontosságát, és a kiválasztásánál figyelembe veendő lényeges tényezőket. Ezek számomra nagyon hasznosak voltak.

Többek között megtudtam, hogy a szőnyeg kiválasztásánál érdemes figyelni a színére, hogy passzoljon a fürdőszobához, az alakjára, az anyagára, hogy ne okozzon allergiás reakciókat és jó legyen a nedvszívó képessége, valamint hogy az alja tapadjon, így a balesetveszély kockázata csökkenjen.

Holnap el is fogok menni egy üzletbe, ahol számos fürdőszoba szőnyeg közül lehet választani. Én a legjobban arra fogok figyelni, hogy a szőnyeg aljának jó legyen a tapadóképessége. Nem akarok még egyszer úgy járni, mint ma reggel.